Állapotrögzítés

Állapotrögzítő Igazságügyi Szakértői Vélemény (szakvélemény) kiadása szükséges lehet, ha az építési munka során valamely oknál fogva felhagyott a kivitelező a tevékenységével, vagy olyan változás következett be a vizsgált területen (csőrepedés, elemi kár stb.), amelynek rögzítése bármilyen jellegű elszámolás alapvető feltétele lesz a későbbiekben.

Szükséges lehet akkor is, amikor egy új vállalkozó folytatja a már megkezdett munkákat annak érdekében, hogy a további kivitelezés folyamatosan haladjon.
Ennek során szükséges lesz a későbbi elszámolás során megkülönböztetni a két vállalkozó munkáját akár évek múlva, vagy már eltakart állapotukban.

Állapotrögzítés abban az esetben is szükséges lehet, ha az elvégzett munkák készültségi szintjét (minőségét, mennyiségét stb.) is rögzíteni kell egy esetleges vizsgálati, bírósági vagy előzetes bizonyítási eljárás során, de akár kártérítés stb. keretében is.
Szükséges lehet még minőségi és mennyiségi kifogások rögzítésekor, az elvégzett munkákkal kapcsolatban.
Ugyanakkor a fentiek együttes előfordulása is lehetséges.

Ha annak eldöntésében bizonytalankodik, hogy minket válasszon akkor a főoldalon, tekintse meg a „Rólunk írták” vagy a „Referencia munkák” menü pontokat.
Ebből látható lesz profizmusunk és az Ön részére végzendő feladat sikerességének a záloga.

Ajánlatkérés