Energetikai felülvizsgálat

Az energetikai felülvizsgálat egy olyan folyamat vagy vizsgálat, amelynek során egy épület, létesítmény vagy rendszer energiahatékonyságát értékeljük, elemezzük. Az ilyen típusú felülvizsgálatok célja az energiafogyasztás csökkentése, a környezetvédelmi hatások minimalizálása, valamint a fenntartható energiaforrások használatának támogatása.

 

Energetikai tanácsadás

Ennek során tanácsot kaphat, hogy minél gazdaságosabban és fenntarthatóbban, összességében kevesebb költséggel üzemeltethessen épületet, épületrészt, irodát, létesítményt, üzletet, lakást stb. Ha ez pályázathoz szükséges, azzal kapcsolatban is segítünk Önnek.

Hőfényképezés, hőkamerázás

Olyan műszaki tevékenység, amely során jól látható képi formába foglalva megjelenítjük az egyes épületszerkezeti elemek hőszigetelő képességét.

Ha Ön olyan szakembert keres, aki kellő gyakorlattal és hitelesített műszerrel tud rendelkezésre állni, keressen minket!

  • Hőfényképezés, hőkamerázás akár egy nap alatt is
  • Flotta díjcsomag több megrendelés esetére cégeknek

Akkreditált thermográfiai mérések

Nagyon fontos, hogy olyan hitelesített műszerrel készüljön Ön részére a hőfényképezés, hőkamerázás, amely biztosan, hitelesen, és a későbbiekben is jól dokumentálhatóan rögzíti a vizsgált rész hőtechnikai sajátosságait.

Akkreditált thermográfiai méréseink leggyakrabban az épületek (legfőképpen a homlokzatok) hőtechnikai vizsgálatára terjed ki. Ennek eredményeként megtalálható azon épületszerkezeti rész, ahol is nagyobb a hőveszteség, mint kellene.

Akkreditált thermográfiai mérések segítségével behatárolhatóak az épületgépészeti rendszerek tömítetlenségei (csőtörés, szivárgás, nedvesedés, beázás stb. a fal vagy födém szerkezetben, de az elektromos hálózat, szerelvény vagy gép de éppen transzformátor túlmelegedései is jól kimutathatóak.

Ha Ön olyan szakembert keres, aki kellő gyakorlattal és hitelesített műszerrel áll rendelkezésre, akkor keressen minket.

  • Thermográfiai mérések akár egy nap alatt
  • Flotta díjcsomag több megrendelés esetére cégeknek

 

Kapcsolat

ARHITEKTON Mérnöki Iroda Kft.

2040 Budaörs

Farkasréti út 105/2

Telefon: +36 30 431 2402

Email: atitkarsag@t-online.hu

Kérjen ajánlatot!